torsdag 25 september 2014

Nyheter om problem

Problemen fortsätter


"Omkring kl. 20.30 på onsdagskvällen avlossade en ung man flera skott med ett handeldvapen på Drottninggatan i centrala Stockholm. Ingen ska ha skadats. Polisen hittade patronhylsor på marken, vilket bekräftar att det verkligen var fråga om skottlossning. Skytten hade hunnit lämna platsen när polisen kom dit, och har inte gripits. Det finns, enligt vad som framgår av medierapporteringen, inget känt motiv bakom skottlossningen. Av okänd anledning uppges inget signalement på skytten, mer än att han tros ha varit i artonårsåldern."
"På onsdagseftermiddagen påträffades ett automatvapen i en bil på Thomsons väg i den ökända, invandrardominerade Malmöstadsdelen Rosengård. Vapnet hittades då polisen aktivt sökte efter illegala vapen i en insats som ingick i Operation Oliva, Malmöpolisens speciella satsning mot gängkriminaliteten.

Fem personer i åldrarna 17-22 år greps i anslutning till tillslaget, misstänkta för grovt vapenbrott. En sjätte person greps senare i samband med husrannsakningar i jakt på ytterligare vapen. Det är sjätte gången bara i år som polisen påträffar automatvapen hos gängkriminella i Malmö. Mats Karlsson, som är operativ chef i polisområde Malmö, är oroad över utvecklingen med alltfler grövre vapen i kriminella kretsar:"
"Vid 15.45-tiden på torsdagseftermiddagen larmade en boende på Helsingörsgatan i den invandrardominerade Stockholmsförorten Kista polis. På gatan var 6 - 7 personer inblandade i ett våldsamt slagsmål. När polisen kom till platsen hade slagskämparna lugnat sig, men två personer greps misstänkta för misshandel." 

Fordonsbränder i Malmö och Kristianstad
Flera fordonsbränder har rapporterats i Malmö och Kristianstad under onsdagskvällen. Omkring kl. 20 brann en moped i en park vid Hubertusvägen i Kristianstad. Strax efter kl. 23 brann två bilar på Östra Ågatan. Ungefär samtidigt brann en bil på Östra Farmvägen i Malmö. 

Polisen uppger inte om det i något av fallen finns någon "naturlig" brandorsak, eller om bränderna tros ha varit anlagda.

Fortsatta bråk mellan kriminella gäng i NorrköpingAvpixlat har tidigare rapporterat om en skottlossning i Norrköping under natten mot onsdag. Senare under natten greps tre personermisstänkta för förberedelse till grov misshandel, vilket troligen hade samband med skottlossningen.


Vid 17.30-tiden på onsdagen fortsatte de gängrelaterade oroligheterna i centrala Norrköping. Då larmades polis till Kungsgatan, där det pågick ett bråk med ett flertal inblandade. Samtliga var kända gängkriminella. Två av dem hade hunnit lämna platsen, men kunde senare gripas.


De två gripna är en 35-åring och en 27-åring, som båda är kända av polisen sedan tidigare. De misstänks nu för försök till grov misshandel samt förberedelse till misshandel. Polisen ska också ha gjort flera beslag vid gripandet. Detta innebär sannolikt vapen av olika slag.

Polis fick tillkallas när invandrarungdomar bråkade på badhus


På tisdagskvällen tvingades personal på badanläggningen Metropoolen i Avesta tillkalla polis. Ett gäng invandrarpojkar i 10-14-årsåldern betedde sig aggressivt och hotfullt mot både personal och andra badgäster. En liknande incident ska ha inträffat bara två dagar tidigare.
Avpixlat har vid ett flertal tillfällen berättat om bråk, stök och våldsamheter på badanläggningar i svenska städer som är hårt drabbade av utomvästlig massinvandring. Aq-va-kul i Malmö, Sydpoolen i Södertälje och Citadellbadet i Landskrona är några av de badanläggningar som förekommit i rapporteringen. På de två förstnämnda anläggningarna har man tvingats installera övervakningskameror och hyra in väktare för att stävja kriminalitet och våldsamheter. Kanske kommer Metropoolen i Avesta nu att läggas till listan över badhus som fått denna nysvenska, mångkulturella prägel.


På tisdagskvällen tvingades personal på Metropoolen tillkalla polis. En grupp invandrarpojkar som tros ha varit i åldrarna 10-14 uppträdde aggressivt och hotfullt mot både personal och andra badande. När personalen försökte tillrättavisa dem svarade de med att spotta på golvet och kalla personalen för “rasister“.


Gänget ska dock självmant ha klätt på sig och lämnat badhuset när de såg att polis anlänt. En liknande incident ska ha inträffat på söndagen, men då ska det bara ha varit fråga om ett par personer som varit bråkiga och hotfulla.


Lokala Avesta Tidning uppger förstås inte – i enlighet med svensk mainstream-medias sedvanliga politiska korrekthet – att det var fråga om ungdomar med invandrarbakgrund. Detta överlåter man åt läsarna att själva räkna ut, genom att uppge att badhuspersonalen blev kallade rasister.
Kritiken mot den svenska invandringspolitiken växer
Den extrema svenska massinvandringspolitiken, med allt vad det innebär, har gett eko långt utanför landets gränser. Förundran och en växande kritik kommer i synnerhet från våra grannländer, som även de drabbas då Sverige sakta men säkert balkaniseras.

I onsdagens SR Studio Ett diskuterades grannländernas kritik med utgångspunkt i Elin Örjasäters debattartikel i Aftenposten och sedan Svenska Dagbladet.
Utöver Örjasäter, förstelektor vid Markedshöyskolen i Oslo, deltog även Fredrik Federley (C) och Jan Ekberg, professor och nationalekonom vid Linnéuniversitetet i Växjö.
Anlagda bränder på skolor på olika håll i landet
På polisens webbplats rapporteras två anlagda bränder på skolor på olika platser i landet. Båda bränderna skedde omkring lunchtid på torsdagen.

I skånska Eslöv larmades polis och räddningstjänst vid 12.50-tiden till en skola på Verkstadsvägen på grund av rökutveckling. Den aktuella skolan är sannolikt Bergagymnasiet. Det visade sig vara fråga om en mindre brand i ett klassrum, där det vid tillfället inte fanns några elever. polisen rubricerar ärendet som skadegörelse, vilket förstås innebär att branden tros ha varit anlagd.

Ungefär samtidigt kallades polis till Scheeleskolan, en grundskola för årskurserna 6 - 9 i västmanländska Köping. Där hade några elever tänt eld på ett tak. Skolpersonal hade lyckats släcka elden med hjälp av brandutrustning som fanns på skolan. Polisen bedömer att det fanns spridningsrisk, och händelsen rubriceras därför som försök till mordbrand. Det finns inga uppgifter om att någon gripits i något av fallen.Hovrätten sänkte straffen för rumänska åldringsrånare

Konstigt? Är hovrätten lierad med åldringsrånarna?

Gränsöverskridande kriminalitetDen rumänska ligan slår till mot en 90-årig man med rollator i snabbköpskassan. Videoklipp från Hela Hälsingland. Inslaget återges här med av Hela Hälsingland för ändamålet tillhandahållen inbäddningsfunktion.

I mars greps tre rumänska medborgare, troligen med zigensk etnicitet, i Sundsvall. Trion, en 28-årig kvinna och två män, 20 respektive 24 år gamla, hade gjort sig skyldiga till ett 30-tal rån, stölder och bedrägerier mot äldre runt om i Sverige. I tingsrätten dömdes de tre rumänerna till kännbara fängelsestraff och utvisning. Två av dem överklagade dock till hovrätten, som nu mildrat domarna avsevärt.

De tre rumänerna kunde gripas efter att de stulit en plånbok innehållande bankkort från en man i 90-årsåldern i Hudiksvall. Innan stölden hade de lyckats se när den gamle mannen slog in koden till bankkortet vid ett inköp i en butik. Någon timme efter stölden tog de tre rumänerna ut 15 000 kronor från mannens konto i en uttagsautomat i Sundsvall, och i samband med detta kunde de gripas.


Efter gripandet kunde polisen knyta trion till ett 30-tal åldringsbrott runt om i landet. De fanns på en mängd inspelningar från övervakningskameror i butiker och vid uttagsautomater där de sett ut sina tilltänkta offer.


I tingsrätten dömdes den 24-årige mannen till fem års fängelse, den 20-årige mannen till fyra år, och kvinnan till två år. Samtliga tre dömdes dessutom till tio års utvisning ur landet. Den 24-årige mannen och kvinnan valde dock att överklaga sina domar, vilket visade sig vara framgångsrikt.


I hovrätten fick mannen sitt straff sänkt från fem års fängelse till tre och ett halvt. Denna “rabatt” motiverades med att det var fråga om många brott som begicks under kort tid och “hörde ihop”. Den 28-åriga kvinnan kom ännu lindrigare undan. Hovrätten valde att tro på hennes utsaga om att hon visserligen varit i sällskap med de båda männen, men att hon inte varit med på att begå brott. I hovrätten fälldes hon bara för två bedrägerier. Hon fick villkorlig dom och undslapp utvisning.


Det är okänt om de ansvariga hovrättsjuristerna reflekterat över vilka signaler de mildrade påföljderna sänder till utländska kriminella som söker sig till Sverige.

http://avpixlat.info/2014/09/24/hovratten-sankte-straffen-for-rumanska-aldringsranare/#more-127364

Rwandisk asylinvandrare gripen för folkmord
Mångkulturen har berikat Sverige med bland annat gängvåldtäkter, självmordsbombare och återkommande upplopp – och folkmördare. Rwandiern Stanislas Mbanenande blev den förste att dömas för folkmord i Sverige, och nu har ytterligare en rwandier gripits misstänkt för samma brott.


Världens slappaste invandringspolitik, där nio av tio inte kan eller vill uppvisa id-handlingar vid ankomst, har gjort Sverige en magnet inte bara för diverse lyckosökare, utan även terrorister av olika slag som här vill försöka gömma undan det förflutna – vilket oftast går alldeles utmärkt då myndigheterna inte har någon större koll på vilka de är.


Några undantag finns dock, och idag greps en 59-årig man misstänkt för att ha deltagit i folkmordet i Rwanda 1994. Myndigheterna ska ha haft koll på mannen ett tag, och han kommer antagligen att begäras häktad senare i veckan.


Enligt mannens advokat nekar han till anklagelserna.


- Vi har haft ett förhör och han har lämnat en berättelse, men jag kan inte gå in på vad han har sagt på grund av förundersökningssekretess. Vi ska fortsätta med förhören i morgon förmiddag.

15-årig invandraryngling dömdes för misshandel på skola
En 15-årig yngling med invandrarbakgrund misshandlade i april en annan elev på sin skola. Den misshandlade eleven är av allt att döma etniskt svensk. Den unge invandraren har nu dömts för brottet. Men rätten valde att utdöma en mycket mild påföljd, eftersom man ansåg att den 15-årige våldsmannen utsatts för ett “rasistiskt” tillmäle av offret.


Den aktuella misshandeln skedde den 2 april i år, på Frostaskolan i skånska Hörby. Den nu dömde 15-åringen och några av hans kompisar var stökiga och högljudda i en korridor. De puttade bland annat av en pojke hans keps och kallade honom “jävla bonde“. Pojken som tappat sin keps svarade med att kalla 15-åringen och hans gäng för “blattar“
Muslim i Norge åtalas för hyllning av terrordåd
Ubaydullah Hussain, 29, muslimsk invandrare i Norge, åtalas vid Oslo tingsrätt för att vid flera tillfällen på Facebook ha hyllat olika muslimska terrorhandlingar.


Nyligen spelade I Hussain in en video där han uttalar sitt stöd för de “norrmän” som rest till Syrien och Irak för att bli jihadkrigare hos den blodiga muslimska terrormilisen Islamiska staten. Filmen lade han ut på Facebook. Hussain har också vid upprepade tillfällen tidigare hyllat ett antal brutala terrordåd.


Bland de dåd som Hussain på olika sett uttryckt sitt gillande för på Facebook återfinns mordet på 23 av islamister gisslantagna personer vid gasanläggningen In Amenas i Algeriet förra året, den uppmärksammade muslimska bombattacken mot Boston Marathon i USA, det islamistiska mordet på brittiske soldaten Lee Rigby i London och islamistattacken mot ett köpcentrum i Kenyas huvudstad Nairobi.


Från åklagarsidan hävdas att Hussains skriverier är terrorrelaterade eftersom avsikt varit att ingjuta skräck i norska medborgare och myndigheter och skrämma Norge att delta i militära insatser mot islamister i muslimska länder. Detta är ett av de första tillfällen då förbudet mot att hylla terrorhandlingar prövas i en norsk domstol och målet betraktas därför som principiellt viktigt, bl.a. när det gäller gränsdragning mellan yttrandefrihet och hot.


Huusain har tidigare dömts för hets och hot och har i samband med detta på ett högljutt sätt påstått sig kränkt och utsatt för rasism. Han har även uttalat sig nedsättande om ledande norska politiker, framför allt de från FrPTiggare tog sig in i bostad
Ett äldre par i Ängelholm fick vid 14-tiden i fredags oväntat besök. I vardagsrummet hade en tiggare installerat sig för att där försöka få paret att ge honom pengar.


Mannen knackade inte utan befann sig plötsligt bara i parets vardagsrum. Efter det misslyckade försöket att få pengar av paret motades han bort.


Ett par timmar senare utsattes en man i 50-årsåldern för en liknande händelse, då han hörde hur ytterdörren öppnades och tiggaren stod i hallen. Där försökte den oinbjudna gästen få lägenhetsinnehavaren att skänka pengar till honom. Istället fick han sig en utskällning. I båda fallen beskrivs “gästen” som en man i 40-årsåldern.På måndagen protesterade ett 50-tal asylsökande från boendet i Frånö utanför Migrationsverkets lokaler i Kramfors. De påstådda flyktingarna anser att de är för många på boendet och klagar över att tvättmaskiner och duschar inte alltid fungerar.
Enligt Barah Zalt från Syrien bor det mellan sex och åtta personer i rummen, och på boendet i helhet bör inte fler än 60 personer bo. Han menar att insekter finns i sängarna och många har hudproblem.– Vi hoppas att demonstrationen kan leda till att många av oss kan flytta någon annanstans där det finns mer plats.
Enligt Torbjörn Wenneberg från Migrationsverket, som en liten grupp från boendet talade med, har han hört talas om en del missnöje och hoppas att de ska få till stånd en bra lösning.


I våras bodde omkring 100 personer på vandrarhemmet och fram till den sista oktober finns ett tilläggsavtal som utökar platserna till 159 stycken. I dagsläget bor 156 personer på boendet och upp till sex i varje rum.


Fredrik Hollbrink på HK Partners som driver Frånö asylboende tror att problemen med varmvatten och tvättmaskiner bland annat beror på sabotage.


– Vi har haft problem i helgen med att någon har förstört flera tvättmaskiner, säger han.


Problemet med löss kommer antagligen med bagaget från utlandet, vilket HK Partners anlitat Anticimex för att ta hand om.


Bilbränder i Landskrona flera kvällar i rad
Ett osvikligt tecken bland många på att en ort blivit “mångkulturell” är återkommnande anlagda bilbränder. Tidigare tråkigt svenska och lugna Landskrona är ett exempel på en stad som på senare år i detta och flera andra avseenden blivit betydligt mer “spännande”.


Helsingborgs Dagblad rapporterar att polis och räddningstjänst vid 03.30-tiden natten mot söndag fick rycka ut till en våldsam bilbrand på Lodjursgatan i stadsdelen Sandvången i Landskrona. På polisens webbplats rapporteras om ännu en bilbrand i Landskrona omkring kl. 22.20 på söndagskvällen. Denna brand skedde i stadsdelen Koppargården, inte långt från platsen där det brann under natten.Brandorsak uppges inte i något av fallen. Man kan dock, med tanke på områdets karaktär, med stor sannolikhet anta att båda bränderna varit anlagda.

Information

De flesta i helvetet är kvinnor enligt IslamEnligt Islam är de flesta i helvetet kvinnor. Muhammed påstås ha sett detta när han besökte helvetet. (Bukhari vol 7, bok 62 nr 124).

Detta skulle då betyda att kvinnan är mer syndfull och omoralisk än mannen. Detta blir ett skäl att kontrollera kvinnors beteende.


Men vad säger Bibeln om vilka som har syndat?Så här säger Muhammed om kvinnan förmedlad av Sahih al-Bukhari vol 1 nr 301, samt vol 3 nr 826:


Allahs sändebud sade en gång till en grupp kvinnor: " Jag har inte sett några , som är mer bristfälliga i intelligens och religion. En försiktig, känslig man skulle kunna ledas på avvägar genom någon av er..."


I sura 30:20-21 står det att kvinnorna är "skapade åt mannen". Många framstående korantolkare som tillexempel. Razi anser detta är ett bevis på att kvinnorna är skapade likt djur. Hon anses därför vara mannens egendom.


Livet med en muslim blev ett helvete
En svensk kvinna träffade år 2003 en muslimsk man i Turkiet. Kvinnan konverterade till islam och de gifte sig året därpå. När mannen väl flyttade till Sverige började han misshandla kvinnan eftersom hon inte uppträdde som en god muslimsk kvinna och förgrep sig sexuellt på hennes döttrar från ett tidigare äktenskap eftersom de visade för mycket hud.

Läs gärna detta

En i dag 40-årig svensk kvinna levde i början av sitt vuxna liv tillsammans med en svensk man. Det resulterade i fyra vackra döttrar, men även spänningar inom äktenskapet som slutligen ledde fram till en skilsmässa.År 2003 åkte kvinnan till Turkiet på semester. Där inledde hon ett förhållande med den närmare tio år yngre och i dag 31-årige Bünyamin Andirinli. Förhållandet fortsatte även efter semestern och senare samma år förlovade de sig med varandra. År 2004 gifte de sig i Turkiet och året därpå flyttande Bünyamin Andirinli till Sverige.


Bünyamin Andirinli är troende muslim och krävde att den svenska kvinnan skulle konvertera till islam, vilket hon även gjorde. Inom loppet av några år födde hon ytterligare fyra barn tillsammans med Bünyamin Andirinli och sjönk allt djupare in i en muslimsk värld, en värld där hon tuktades med våld.


Det våld, de hot och de sexuella övergrepp som Bünyamin Andirinli efter sin ankomst till Sverige utsatte sin svenska fru och hennes svenska döttrar för har blivit rättssak för såväl tingsrätt som hovrätt. Mycket av våldet har Bünyamin Andirinli erkänt, men rättfärdigat utifrån sin muslimska syn på världen och familjen.


Bünyamin Andirinli tillrättavisade regelbundet på att hon som kvinnan i familjen inte diskade och städade ordentligt. Han har själv berättat att han ofta lämnade kvar gammal mat för att få en anledning att slå och skälla ut sin fru. Han ”undervisade” henne även ofta, som han själv beskriver saken, i ”vad som är passande klädsel och uppträdande för en kvinna som konverterat till islam”.


”Undervisningen” bestod i att han slog sin svenska fru när hon inte städade, tvättade eller diskade tillräckligt bra – aktiviteter Bünyamin Andirinli som en muslimsk man inte ville befatta sig med. Han slog henne nästan dagligen, sade att hon var ”dummare än en åsna” och att hon var ”äcklig och smutsig” eftersom hon inte utförde hushållsarbeten lika bra som en muslimsk kvinna förväntas göra.


När kvinnan visade någonting av sina ben för gäster drog han henne avsides och sparkade och slog henne. I regel brukade han trycka in fingret under hennes nyckelben så att smärtan blev så intensiv att hon föll ihop. Han sade åt henne att bära heltäckande klädsel ”för att inte släppa in djävulen i hemmet”. Som en konsekvens syntes inte de ständiga blåmärken och sår som kvinnan hade över hela kroppen till följd av all misshandel.


Bünyamin Andirinli misshandlade ofta kvinnan inför ögonen på deras barn. Han slog henne i ansiktet tills hon började blöda och skällde sedan på henne för att hon fick barnen att börja gråta när han lärde henne islam.


Förundersökningsprotokollet och domarna innehåller ett stort antal tragiska exempel på allt det våld som kvinnan utsattes för. Allt från hur hon dras i håret till hur hon sparkas omkull på golvet och sedan blir sparkad i ansiktet när hon ligger ner eller hur hon piskas med ett bälte – återkommande bestraffningar kombinerade med religiösa utläggningar.


Bünyamin Andirinli begränsade emellertid inte terrorn till sin svenska hustru. Under flera år utsatte han även samtliga hennes fyra svenska döttrar från det tidigare förhållandet för sexuella övergrepp.


Under rättegången framkom att han ofta isolerat flickorna, under perioden då de varit 12 till 17 år gamla, när de kommit på besök hos sin mamma. Han har tagit på deras bröst, slickat i deras underliv och onanerat inför dem tills han har fått utlösning. Han har sedan skyllt sina handlingar på flickorna och förklarat att eftersom de inte har klätt sig som muslimska flickor så har han inte kunnat kontrollera sina handlingar. I tingsrätten berättade Bünyamin Andirinli att han var ”tvungen” att ta på flickornas kroppar och ”tömma sig” för att inte våldta dem eftersom de visade så mycket hud.


Domen är en betungande läsning om hur de sexuella övergreppen har ägt rum om och om och om igen. Han slog även barnen när de inte uppförde sig ”muslimskt”.


Den 28 februari 2012 dömde Göteborgs tingsrätt Bünyamin Andirinli för grov kvinnofridskränkning, grov fridskränkning, misshandel, sexuellt övergrepp mot barn, sexuellt ofredande och narkotikabrott till fängelse i tre år och sex månader.


Både åklagaren och Bünyamin Andirinli överklagade domen till hovrätten. För två veckor sedan kom hovrättens domslut. Hovrätten slår fast att Bünyamin Andirinli gjort allt det våld och de sexuella övergrepp som framkommer ovan och mer därtill. Hovrätten höjer dessutom påföljden till fängelse i fyra år och sex månader. Efter avtjänat straff ska han utvisas och förbjuds att återkomma inom tio år. Socialtjänsten anförde den ovanliga bedömningen att utvecklingen av kvinnans och Bünyamin Andirinli fyra gemensamma barn troligen skulle gagnas av att de inte hade någon umgänge med sin pappa, varför det inte utgjorde något hinder för utvisning.


Nämndemännen Kent Aulin och Mikael Höglind var skiljaktiga och ansåg att Bünyamin Andirinli borde dömas till fängelse i fem år.


Realisten.se har under en tid känt till domslutet, men har medvetet avvaktat att rapportera om fallet för att se hur övrig media har valt att hantera det mot bakgrund av tystnaden när målet prövades i tingsrätten. Då ingen gammelmedia valt att rapportera om vare sig domen i tingsrätten eller hovrätten framstår det som tydligt att de aktivt beslutat att domen inte passar agendan. Domen mot en man som döms för att under åratal ha misshandlat sin fru och under åratal ha utsatt fyra barn för upprepade sexuella övergrepp och misshandel borde rimligen vara av allmänintresse och efter prövningar i så väl tingsrätt som hovrätt vara ett välkänt mål inom gammelmedia.


Trots detta har gammelmedia valt att inte rapportera om målet. Den uppenbara slutsatsen är att gammelmedia kollektivt beslutat att detta är ett mål som allmänheten inte bör känna till, där en svensk kvinna valt att gifta sig med en turkisk muslimsk man och om en konsekvens därav blivit misshandlad under flera års tid och där hennes fyra, minderåriga svenska döttrar dessutom fått uppleva upprepade sexuella övergrepp under flera års tid.


Så mycket bryr sig gammelmedia om att förmedla sanningen och de praktiska konsekvenserna av den invandringspolitik och mångkulturalistiska ideologi som de så fanatisk predikar.Det kommer säkert mera grymma nyheter


Muslimer vill konvertera Europa till att bli en muslimsk kontinent och Sverige är en del av denna plan.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar